1622 bewertungen
  1. 9,2

    Het was echt helemaal top! We vonden het heel erg fijn om aan de rand van het park te verblijven, dat droeg erg bij aan het genieten van Limburg! En het feit dat het park bovenop de heuvel ligt draagt bij aan een prachtig uitzicht en veel licht. Het huisje is lekker licht, fijne indeling en lekker schoon. Het is ook heerlijk dat de bedden al opgemaakt zijn, dat voelt erg 'verwend'! De indeling van het park is leuk en het water tussen de huisjes een waardevolle toevoeging. We hopen wel dat het park niet te groot gaat worden, zo is het eigenlijk precies goed qua grootte. De ontvangst en het afhandelen van het vertrek was allerhartelijkst, we voelden ons erg welkom en zullen dan ook graag terugkomen! Hartelijke groetjes, Marco Kersten & Ilse Werdler

    Januar 2021 -  übernachtete in Ravenbosch+ (4 Pers.)

  2. 8,8

    De ontvangst was heel vriendelijk. En het was een heel fijn huisje, alles schoon en nieuw, er was niets op aan te merken.

    Januar 2021 -  übernachtete in Ravenbosch+ (4 Pers.)

  3. 8,4

    prima park, duidelijk in opstart, beplanting moet nog verder groeien. het zwembad zal een zeer welkome aanvulling zijn. Winkeltje mag iets uitgebreider zijn, wij misten bijv tissues/zakdoekjes.

    Januar 2021 -  übernachtete in Ravenbosch+

  4. 6,2

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2021 -  übernachtete in Biebosch

  5. 7,2

    De mensen bij de receptie zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk. De huisjes zijn prachtig en smaakvol ingericht en dan met name het leefgedeelte.

    Januar 2021 -  übernachtete in Ravenbosch+

  6. 8,2

    Mooi aangelegd park, rust, ruimte

    Januar 2021 -  übernachtete in Biebosch

  7. 8,2

    We hebben een heel prettig verblijf bij jullie op het park gehad. Ook fijn dat er een overboeking naar een andere bungalow kon plaats vinden nadat wij 2 dagen verlenging hadden gevraagd. Mijn man is een aantal keren naar de receptie gegaan om aan te geven dat het slot van bungalow 88 niet goed open en dicht ging.....het was elke keer een hele ongeduldige klus wat niet echt ontspannend werkt als je op vakantie bent..... Toen wij naar bungalow 1 gingen werkte dat slot fantastisch.....zoals het hoort. wat een verschil! Dus doe wat aan het slot van nr 88 alstublieft want het kan dus heeeeel anders!

    Dezember 2020 -  übernachtete in Ravenbosch+

  8. 8

    Heerlijk huis, mooie ligging en een fijne sauna!

    Januar 2021 -  übernachtete in T Rooth Royal

  9. 8

    De ligging van het park.

    Januar 2021 -  übernachtete in Biebosch

  10. 9

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2021 -  übernachtete in Biebosch