1193 bewertungen
  1. 7

    De ligging en hoe snel je in Maastricht en Valkenburg kan zijn.

    August 2018 -  übernachtete in Schaelsbergerbosch+

  2. 7

    Keine Bewertung hintergelassen

    August 2018 -  übernachtete in Ravenbosch

  3. 7,2

    Het huisje was prima. Gelukkig ook voorzien van airco. Wel was het lastig om in de schaduw te kunnen zitten, en is het terras klein en niet goed afgescheiden van buren. De plek van het park is ontzettend mooi. De mensen bij de receptie vriendelijk.

    August 2018 -  übernachtete in Biebosch

  4. 6,6

    We hadden voorkeurs ligging geboekt waardoor we een vrij uitzicht hadden over de Bemelerberg en groengebied achter het huisje. Tevens was het een erg rustig plekje. Ook de zonsondergang was mooi. Ik kan me voorstellen als je in een woning bij de waterpartij verbleef, je wel minder rust hebt door het continue gekletter van de fonteinen. Het kamertje met stapelbed is erg klein voor 2 tieners. Voor jonge kinderen zal het kamertje meer geschikt zijn.

    Juli 2018 -  übernachtete in Ravenbosch+

  5. 8

    Mooie aanbieding (korting) van de dierentuin (Gaia Zoo) Het was rustig op het park. Mooie en complete vakantiewoning. Fijn dat er airco aanwezig was (ook wel nodig met het warme weer)

    August 2018 -  übernachtete in Ravenbosch+

  6. 7,8

    Goed

    August 2018 -  übernachtete in Ravenbosch+

  7. 8,4

    Het huisje was mooi en modern ingericht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Op het park is het erg rustig, mooi en schoon. De omgeving, het is er echt prachtig. Vanaf het resort is het maar enkele minuten naar de verschillen aangrenzende steden/dorpjes rijden.

    August 2018 -  übernachtete in Ravenbosch+

  8. 7,6

    Het was een mooie huisje. Mooie ligging. En alles was dichtbij

    August 2018 -  übernachtete in Ravenbosch

  9. 8,2

    Keine Bewertung hintergelassen

    August 2018 -  übernachtete in Biebosch

  10. 8

    Heerlijk rustig, prachtige omgeving, prima service, super de luxe-editie woning met alles erop en eraan! We hadden wat onrustige buren met een stevige borrel op, maar daar werd direct aktie op ondernomen. Alles Wat je nodig hebt is op het park aanwezig..... goede bedden.... tja wat wil een mens nog meer?

    August 2018 -  übernachtete in Biebosch